Medlems-aktivitet VSF utsatt

Corona tiltak

Denne gangen kom vi i alle fall i gang. Det er blitt avholdt flere medlemsmøter nå i høst med god deltakelse, men så.....
Bølge nr 2 av tiltak kom denne uka. Håper ingen av våre medlemmer er smittet og at de heller ikke skal bli det. Vi utsetter medlemsmøter til det igjen er tilrådelig og trygt. Foreløpig utsetter vi til over Jul. Følg med på hjemmeside og FB.
De av foredragsholdere som aktivitets-komiteen hadde fått til å komme, kommer gjerne når det er slutt på tiltak mot corona.
Har du innspill på hvilke tema som vi skal ha på medlemsmøter, send oss gjerne tilbakemelding så ser vi hva vi kan få til. Enn så lenge får vi ta "en for laget" og akseptere at medlemsmøter ikke er det som må gjennomføres når sosial sammenkomster skal begrenses.
Seilerhilsen