Nytt år 2021! ___/)___/)/)/)__O____

det blir

Kjære medlemmer, det er nytt år og vi ser fremover. Året som vi har lagt bak oss er vel beskrevet av mange som uforståelig og noe som bare kan bli bedre. 2020 ble avsluttet hvor vi opplevde naturkatastrofe og tankene våre var blant de som ble rammet av dette, helt ufattelig og trist. Så starter 2021 med andre kriser som er sjokkerende og vi blir igjen klistret til skjermer for å få med oss siste nytt. Som seilere er vi vant til å ta overraskelser på strak arm, men dette har blitt mye.

Det hindrer oss ikke å planlegge for 2021. Vi har aktiviteter som er faste og om vi kan gjennomføre disse med nå Covid-19 med sine varianter, får vi se. Det som er helt klart er at planlagte klubb kvelder går ut, enn så lenge. «Tåka» henger fremdeles tykt over oss og vi må holde an. Vi informerer her på hjemmesiden og FB så snart vi er klare og det er varsel for aktiviteter.  

Vi planlegger oppstart av onsdags seiling som vanlig i begynnelsen av mai. Flødeseilasen har fått sin dato 12. juni. Detter er aktiviteter som må tilpasses det smitteregimet vi til enhver tid må innrette oss til, men seiling skal vi få til.

Enn så lenge har vi satt dato for Årsmøte til 10/3-2021 kl 19:00.  (ENDRET DATO)Med alle reservasjoner og muligheter for utsettelser. Har du innspill til årsmøte, send det gjerne til styret(a)vsf.no  Vi vil publisere årsmøtedokumenter så snart disse er klare.

Seilerhilsen Leder VSF