Dugnad på Seilsenteret 3. 4. 5. 6 Mai

"Tåka" er på vei til å lette, men vi er fremdeles forsiktige.

P1016845

Hus komite er godt i gang og har gjort en strålende jobb på Seilsenteret. Innvendig er det malt på vegger, gulver er skurt og bonet.  Det ser flott ut.  Det er i god VSF tradisjon tid for litt ekstra dugnad, som du kan være med på.

Uke 18, mandag-tirsdag-onsdag og torsdag kalles det til dugnad fra kl 17:00. Dugnadene varer ca et par timer eller den tid du har.  Det blir vanlige oppgaver som alle kan delta på. Litt skraping/maling, mindre reparasjoner, kapping av vekster, litt vasking av vinduer og terrasse.  Rydding av opplagsplass brukt i vinter, tas hånd om av de som har hatt vinteropplag der. Det vil bli lagt ut enkelt oppgaver med oversikt over det som er planlagt, så det er bare komme og velge det du vil bidra med. For å holde seilsenteret på en høy standard, er vi avhengig av ditt bidrag også.

Vi tar selvfølgelig hensyn til smittevern og organiserer arbeidet etter dette.  Vi har gjennom vinter og vår ikke hatt medlemsaktiviteter grunnet Covid-19, men ser at det nå er mulig med forsiktig samling utendørs i foreninga.

Vi håper at det stiller 5-6 medlemmer hver av disse dagene. Da for vi oss en hyggelig ettermiddag med god innsats for foreninga.

Send gjerne mail til leder av hus komite Ove Mæland Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   med info når du kan bidra/komme :-)

Seilerhilsen Hus Komiteen:

Ove, Øystein, Karen og Johnny

P1016852