Vi "Gunner på!"____/)/)___/)_

Onsdags serien starter opp 12. mai. Vi må selvfølgelig holde oss til gjeldene regler for smittevern. Det betyr som i høst, Short hand eller familie klasse. Seile kan vi gjøre i frisk luft, men vi kan ikke ha full samling på brygga enda. Når forholdene tillater det, vil vi gjøre det mulig å seile med fult mannskap, med de resultater som er oppnådd tidligere i serien. Se seilingsbestemmelser og baner i påmeldings systemet. Det blir noen endringer på dato. Det seiles tirsdag 22. juni (ikke sanktHans) og siste seilas er lørdag 26. juni. Da blir det med samling på Kjeltringholmen. Det blir starten på Jubileet for CSF 140 år!

Bruk denne linken for påmelding:

Du er velkommen til brygga, men middag fra grillen får vi vente med.  Spre det glade budskap!

___/)/)__/)__/)/)/)___ fjorden full av seilere!

Vestergapet