tir jul 14

ons jul 22

tor jul 23
Gjestehavn

Utsatt til høsten, grunnet virus!

Så snart vi har ny dato, kommer vi med oppdatering. Dette arrangementet har det vært stor interesse for.

Med god innsats fra komitè for aktivitet er nå første medlemsmøte med foredragsholder klart!Dette vil du ikke gå glipp av. Vi får besøk av Ragnar Kvam jr. En eventyrer som har seilt på de syv hav, skrevet boker og en glimrende forteller.
Dette er første åpne medlemsøte i VSF 2020 og vi håper på "Stinn brakke". For å få en oversikt, vi har plass til ca 60 personer, ønsker vi at om du kommer så gi beskjed her på FB med "skal". Ikke medlemmer er også velkommen, enkel bevertning. Førstemann til mølla..

Ragnar Kvam jr ombord i Northern Quest

Hør noe av podcast til RK her: http://explorenorth.no/podcast-34-ragnar-kvam-oppdager-norskekysten/

Ragnar Kvam