Neste aktiviteter

ons apr 03 @19:00 - 10:30PM
Medlemsmøte - Magne Klann; Norge om Babord

fre aug 16
MustoSkiff - Eurocup

lør aug 17
MustoSkiff - Eurocup

søn aug 18
MustoSkiff - Eurocup

søn sep 01
Seilingens dag

lør sep 07 @10:00 - 08:00PM
Bøddelen - Regatta

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev fra
Vågsbygd Seilforeing

2018

 

Høst: Resultater her

 

Vår: Resultater her

 

_________________________________________________________________

 

 

2017

Både i vår- og høstserien deltok det 24 båter

 

Våren   

I klasse Nor Rating Høy tok eXpence sammenlagtseieren med 11 poeng, foran Tempo med 18 poeng og med 20%C like aktenfor; 19 poeng. Nevnes kan også Very Happy, som har vunnet tre av seilasene. Stompen har vunnet to, men tellende DNC trekker ned i sammendraget for begge disse lagene.  I Nor Rating Lav vant Team Bitpro med 11 poeng, med Kaisen på 2. plass med 14 poeng og , og Sandia 3 på 3. plass med 28 poeng. Komplette resultater her   pdf

 

Høsten 

I NorRating Lav dro Gunnar Amtedal - med mannskap i SY Flaks - i land sammenlagtseieren denne høsten med god margin . På 2. og 3. plass kom henholdvis Kaizen med Olav Brunvoll som skipper og Sandia 3 med Rasmus Morvik. Nor Rating Høy ble igjen vunnet av eXpence med Ove Bessesen som skipper. Melgesene Fast Lady og 20 %C inntok 2. og 3. plass, hhv. med Geir Tufteland og Bjørn Stien som skippere. Komplette resultater her         pdf

    Gunnar Amtedal  Gunnar Amtedal 

 

I klasse NorLys Høy var eXpence  suverene også i høst. Johnny Bessesen holdt en kort takke-tale under premieutdelingen, og informerte om at båten, en X-362 Sport, nå legges ut for salg. Men, han var ikke mer bestemt på å selge den enn at han åpnet opp for å komme tilbake på banen med båten hvis ikke budene ble høye nok. Johnny og Ove - far og sønn - kjøpte båten for 10 år siden. Ove har seilt som skipper og taktiker. Inge Salvesen har vært rormann siden 2009. 

 

Johnny Bessesen      Ove Bessesen Johnny og Ove Bessesen

Team eXpence2017

Team eXpence, fra venstre: Arnt Berge, Terje Antonisen, Inge Salvesen, Magne Mannvik, Ove Bessesen, Stian Liebermann og Johnny Bessesen. Christoffer Bø er ikke med på bildet.  

 

Team Bessesen vil bruke vinteren til å fintenke på kursen videre. Ove vurdere muligens å satse på Melges-klassen neste år.

Mer om Ove Bessesen her.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________

2015

Høsteserien

Resultater fra onsdagsregattaene publiseres på Seilmagasinets sider herVelg fanen "Resultater" opp til høyre, og sett inn aktuell dato.

I klasse for lavt Norlys tall har konkurransen hardnet til. Rolf Borgar Andersen - med mannskap i Fortuna/Willing - har i flere år vært dominerende. I høstserien måtte han se seg slått av både Jon A. Houge i Team Bitpro/Albin Express og av Gunner Amtedal i Flaks/J80. Det var totalt 11 deltagere i denne klassen.

Gunnar Amtedal s Gunnar Amtedal 

Rolf Borgar Andersen s Rolf Borgar Andersen

I klasse for høyt Norlystall vant Bernt Ove Bessesen med mannskap i eXpence/X-362 Sport. Geir Tufteland med mannskap i FastLady/Melges24 tok en 2. plass sammenlagt, med Bjørn Stien i 20%C/Melges 24 tett bak på tredje plass. Det var 12 deltagere i denne klassen.

I turklassen vant Ole Petter Johnsen med sin Bavaria 42. Nicholas Willets i Bavaria 33 vant de fire enkelt-regattaene han seilte, men dro med seg et par DNC i sammendraget, og endte derfor på 2. plass. Det var fem deltagere i turklassen.

Ole Petter Johnsen s Ole Petter Johnsen

Våre sponsorer
Webløsning ©2013 av Web Norge basert på Joomla 2.5