Ordinært Årsmøtet i Vågsbygd Seilforening for 2015

ble avholdt 15. februar 2016 kl. 19.00 i seilforeninges lokaler på Bredalsholmen

 

Innkalling ble sendt til medlemmene 4 uker før denne dato. Fristen for å melde inn saker var 1. februar.Valgkomiteen har tidligere oppfordret medlemmer som ønsker verv, eller som mener andre medlemmer bør inneha verv, om å ta kontakt. Valgkomiteen har arbeidet på grunnlag av de innspill som har kommet.

Referat fra Årsmøtet 2014: her

Årsmelding fra Styret: her

Årsmelding fra Husstyret: her

Mottatt saksfremlegg fra Sissel Mosby Nilsen: her

Mottatt saksfremlegg fra Husstyret: her

Endringer i NIFs Lovmal høsten 2015: her

Referat fra Årsmøtet 2015: her

 

 

Årsmøtet 2015

Årsmøtet ble avholdt 4. februar kl. 19.00.  Møteinnkalling og flere filvedlegg sees under fanen "Foreningen/Årsmøtet/ Årsmøtet 2015"

Det ankom 22 stemmeberettigede medlemmer på møtet. Hovedsaken var fremlegg av nye Vedtekter. Norges Idrettsforbund (NIF) har utarbeidet en Lovnorm - en samling vedtekter på 11-12 A4 sider - som må følges dersom Seilforeningen fortsatt skal være tilsluttet NIF. Det ble vedtatt at denne lovnormen skal følges, med noe få  justeringer. Disse deltekstene sendes inn for godkjenning av Idrettskretsen 

Forøvrig var det gjennomgang av vanlige årsmøtesaker som Årsmeldinger, Regnskap, Budsjett og Valg. Mer info her

 

 

Barne- og Ungdomsvennlig forening

På årsmøtet i februar 2015 ble det vedtatt at Vågsbygd Seilforening skal søke om å bli godkjent som en ”Barne- og Ungdomsvennlig Seilforening”.

Dette er en ordning som Norges seilforbund har etablert. Formålet
med Barne- og Ungdomsvennlig Seilforening er å hjelpe klubbene til å gi et godt aktivitetstilbud for barn og unge. Godkjennelsen skal bidra til at klubbene arbeider bevisst for å ha en velfungerende Juniorgruppe. For mer informasjon se her.

Barne og Ungdomsvennlig Forening

 

 

Min idrett

Medlemmer i Seilforeningen skal bruke Min idrett  - et nettsted som eies og driftes av Norges Idrettsforbund. Seilforeningen vil bruke administrasjonsverktøyene KlubbAdmin og SportsAdmin, slik at det blir enklere å administrere medlems-oversikten og rapportere til forbundet. Mer informasjon om dette er sendt ut til medlemmene per e-post, og legges etterhvert ut på en av nettsidene. Link til Min idrett.

 Min idrett

 

 

Medlemskontingent 2015

Det snart tid for innbetaling av medlemskontingent. Det ble på Årsmøtet 4/2 besluttet at Seilforeningen skal inngå en kollektiv avtale for alle medlemmene med Norsk Maritimt Forlag om abonnement på Seilmagasinet, Seilas eller Båtliv - ett valgfritt abonnement per medlem eller husstand. Et meget prisgunstig abonnement bakes inn i kontingenten, som forhøyes med NOK 300,-  Andre fordeler du har som medlem sees her

         Seilmagasinet     Seilas     Btliv

 

 

 

 

 


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Postadresse:

Vågsbygd Seilforening
Boks 5625 Voiebyen
4677 Kristiansand

Kontakt:

Telefon: 38 08 79 49
Generelle henvendelser: post@vsf.no
Påmelding til kurs: post@vsf.no

 
Innhold © Vågsbygd Seilforening - Webdesign © 2013-2020 av Web Norge
Logg inn/ut | Søk i websidene